COM FER EL NOSTRE DIA A DIA EN TEMPS DE CONFINAMENT?


AL MATI QUAN ET LLEVIS, PREPARA L'ESMORZAR AMB LA TEVA FAMÍLIA. SUC NATURAL, UNES TORRADES, UNA MICA DE FRUITA..., I SEU A TAULA! ARA NO HI HA EXCUSES, TENIU TOT EL TEMPS DEL MÓN!



Seguidament, treu-te el pijama i desa'l al seu lloc, vesteix-te i posa't guapa/guapo!
Quedar-te a casa no vol dir no poder fer coses! Aprofita i fes el llit.




Quan facis el canvi de bolquer, si et ve de gust, pots seure una mica al lavabo, és possible que et surti un pipi o una caca.


Mira fotos de quan eres més petita o petit i de la teva família, recorda anècdotes i fets passats i comenta'ls amb els teus!

Fes uns estiraments, estira't a terra, aixeca les cames. Estira els braços, mou tots els dits d'una mà, de l'altra, d'un peu i de l'altre... I després, tots junts! Fes la bicicleta estirat a terra, toca't el cos fent un lleuger massatge i posant nom a cada part (peu, bessó, genoll, cuixa, cul, panxa, esquena...) i així fins a arribar al cap!


És hora d'experimentar! Aprofita i valora tot el que a vegades no fas cas (taps d'ampolles, ampolles buides, càpsules de cafè, envasos de plàstic, cartró, alumini, pinces de la roba, embuts, col·ladors, teles i llençols, caixes de cartró...), descobreix totes les possibilitats que tens al teu abast i crea!


Important, recollir allò que has fet servir un cop hagis acabat.
L'ordre d'aquests dies t'ajudarà a passar d'una tasca a una altra més fàcilment. 

Ajuda a preparar el dinar i a parar taula, posant el tovalló, el pitet, la forquilla o cullera... Dina amb família i després ajuda a recollir!
*Famílies, no tingueu por! Penseu que a la llar tot això també ho fan! Són més capaços del que us penseu!


Treu el cap per la finestra, estigues una estona mirant a través d'ella, segurament cada dia hi veus alguna cosa diferent. Aprofita que et toqui el sol i l'aire, també es necessari per viure! Si veus alguna veïna o veí, saluda'l, estar a casa no vol dir no poder parlar per les finestres i/o balcons!



Ensenya com saps rentar-te les mans, la cara, com et descalces i et prepares per fer una bona migdiada! Els hàbits els treballem cada dia a la llar!!



És hora de la migdiada. Doncs apa, cap al llit una estona, t'ajudarà a relaxar-te i prendre la tarda amb més ganes!



Quan et despertis, pots seguir jugant una mica, no cal que facis servir totes les joguines a la vegada, tens molts dies per gaudir-les totes. Ves per pams!

Berena i després, pots pintar, fer dibuixos, plantar una llegum en un pot de iogurt o un got i, anar regant-la.
Fes abraçades i petons als del teu voltant!

A LA TARDA ÉS UN BON MOMENT PER ESCOLTAR UN CONCERT DE MÚSICA, BALLAR UNA MICA I... ACABAR AMB UNA BONA SESSIÓ DE IOGA!









I ARA... UN BANY SENSE PRESSES T'AJUDARÀ A RELAXAR-TE!




Recull tot el que tens pel mig i, ajuda amb el sopar de la mateixa manera que has fet al migdia amb el dinar.



Observa per la finestra, busca la lluna i un cop localitzada, identifica en quina fase es troba. Cada dia estarà diferent!
Mira si hi ha estrelles al cel o, estan totes amagades damunt dels núvols?



Escolliu un bon conte o història per anar a dormir i... "zzzz...", demà serà un altre dia!

------------------------------------------------------------------
Famílies, són dies difícils i llargs. La nostra intenció no és cap altra que, poder ajudar-vos a mantenir uns hàbits i rutines diaris, això us ajudarà a vosaltres a no estar tan esgotats i, als infants a tenir un ordre esquemàtic del seu dia a dia. 

Estem confinades però, seguim treballant des de casa i, restem a la vostra disposició per si teniu dubtes o alegries per compartir!!

PODEU PUBLICAR AL NOSTRE BLOG FOTOS DEL VOSTRE DIA A DIA, AQUESTA SERÀ UNA BONA MANERA PERQUÈ ELS INFANTS ES PUGUIN ANAR VEIENT I NO PERDRE EL CONTACTE I... A NOSALTRES ENS ENCANTARÀ QUE COMPARTIU MOMENTS AMB NOSALTRES!!

Una abraçada!!

L'equip educatiu de la Llar d'Infants El Miracle!!

2 comentaris:

Gràcies per participar!