Com penjar i compartir moments al blog?

Hola famílies,
Algunes de vosaltres ens heu fet arribar les vostres preocupacions per poder penjar moments del dia dia de les vostres filles i fills al nostre blog.
El blog és una eina per a tots, perquè tothom pugui estar informat i al dia. Però també i sobretot, la nostra intenció és, que les nenes i nens puguin veure imatges i vídeos de les companyes i companys.
Com ho heu de fer, molt senzill:
- En cada publicació del blog, al final de tot hi ha una pestanya de comentaris. Allí podeu expressar algun comentari vostre (però sense imatge).
- Per penjar imatges o vídeos, ens els heu d'enviar per correu electrònic a: e3010438@xtec.cat (el mail de l'escola que totes i tots teniu i des d'on sovint també us enviem informació).
Al mail, hi podeu posar el que vosaltres desitgeu, ja sigui una explicació de com esteu, fotos, vídeos... el que vulgueu!

Fàcil no? Doncs només és això! Quan nosaltres rebem aquest mail, ràpidament ho penjarem al blog perquè totes i tots en pugueu gaudir.

Animeu-vos, l'equip educatiu també anirà penjant algun vídeo o foto i pot ser una molt bona eina perquè les petites i petits de la casa no perdin els bonics records que en tenen.

Nosaltres estem esperant, amb ganes, rebre moltíssims correus vostres explicant-nos coses!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!